MATH LOGOS

vorbind matematica

Concursul de matematică Nicolae Coculescu – ediţia 2011/2012

Posted by Marius Perianu pe Joi, 24 Noiembrie, 2011

Ediţia din acest an şcolar a Concursului Naţional de Matematică Nicolae Coculescu se va desfăşura în perioada 3-5 februarie 2012. În scurt timp vom publica invitaţia oficială, împreună cu celelalte detalii despre organizarea şi desfăşurarea concursului.

Vă aşteptăm cu drag!

Reclame

6 răspunsuri to “Concursul de matematică Nicolae Coculescu – ediţia 2011/2012”

 1. Dicilea Alex Valentin said

  Buna ziua,

  Este un concurs foarte interesant si doresc sa particip.
  Cum se procedeaza pentru inscrieri?

  Cu stima,
  Alex Valentin Dicilea
  Elev clasa a VII-a ,
  Scoala 79 Bucuresti.
  0722211202

 2. andrei said

  pacat ca este simultan cu OJ Fizica 😦

  • Marius Perianu said

   Vom evita această suprapunere, organizând prima secţiune a concursului (cea destinată fiecărei clase) vineri 3 februarie, de la ora 12.30 (adică suficient de târziu pentru a nu trezi pe nimeni foarte de dimineaţă ca să ajungă la concurs şi suficient de devreme ca să se poată întoarce înapoi acasă).
   Vom lăsa ziua de sâmbătă liberă, astfel încât cine doreşte să participe la olimpiada de fizică (sau la alt concurs) să o poată face, şi vom organiza proba de baraj duminică. Barajul de seniori se va desfăşura într-un sistem asemănător cu concursul Viitori Olimpici, mai precis la ora 10 vom afişa subiectele pe site-ul concursului (adică acest site), urmând ca, până la ora 14.15, participanţii să trimită la adresa de e-mail nicolaecoculescu@yahoo.com rezolvările în format jpg/pdf/tex/doc.
   Pentru elevii claselor V-VIII (adică Juniori I şi Juniori II), proba de baraj se desfăşoară în mod clasic (cu participare „fizică”, nu virtuală).

 3. gavrila mihai cosmin said

  am auzit astazi 1 02 2012 ca nu se va mai tine proba de duminica. imi pare foarte rau,deoarece imi doream sa vad al catelea sunt pe tara la junior II.Dar asta se poate vedea si la prima zi. Doresc mult succes tuturor si ii rog pe organizatori sa nu propuna subiecte grele

  SUCCES!!!

  • Marius Perianu said

   Subiectele primei zile au alt format decât cele ale unei probe de baraj. În legătură cu subiectele, ele pot fi considerate şi mai grele şi mai simple, depinde de experienţa fiecăruia. Noi însă am dorit întotdeauna să provocăm concurenţii şi, mai ales, pe cât posibil, să poată învăţa ceva (fie chiar şi după concurs) din problemele noastre. Altfel , acesta ar fi doar un alt concurs.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: