MATH LOGOS

vorbind matematica

Anunţ important

Posted by Marius Perianu pe Luni, 30 Ianuarie, 2012

Din motive independente de voinţa organizatorilor, proba de baraj de duminică din cadrul Concursului Nicolae Coculescu nu va mai avea loc, nici pentru seniori, nici pentru juniori.
Ne cerem scuze celor care intenţionau să participe la această probă şi îi asigurăm de toată consideraţia noastră.

Reclame

6 răspunsuri to “Anunţ important”

 1. patrick said

  ma scuzati,nu se mai tine nici online?

  • Marius Perianu said

   Nu. Am luat în calcul ideea de a trece tot barajul în acest sistem care este mai exact unul de corespondenţă on-line decât un adevărat concurs on-line, dar la o afluenţă mare de participanţi ar fi fost imposibil de corectat în timp util. Nu mai spun de faptul că, cel puţin pentru unii dintre elevii de clase mai mici, e mai greu să scaneze şi să trimită.

 2. lolindus said

  Buna ziua!! Prima proba se mai tine….?? (Olimpiada judetana de fizica de pe data de 4 feb a fost amanata…) Si daca se organizeza prima proba iar OJF nu se mai tine de ce nu se organizeaza si a doua proba…? Va multumesc anticipat

  • Marius Perianu said

   Proba de vineri (individuală) se ţine, la ora anunţată. Proba de duminică nu mai poate fi reprogramată sâmbătă, întrucât toate schimbările de program, inclusiv programarea iniţială a probei de baraj duminica în loc de sâmbătă, ca şi anularea ei ulterioară (ca şi anularea OJF) au fost decizii de conjunctură, impuse de situaţia de facto, care nu ţin de voinţa noastră.
   P.S. Vom încerca să corectăm lucrările vineri seara, indiferent cât de târziu. Dacă nu vom termina, întrucât o bună parte dintre profesorii corectori vor fi prezenţi a doua zi dimineaţă la Adunarea Generală a SSMR, corectura se va relua sâmbătă după-amiază, urmând ca rezultatele finale să se afişeze imediat după corectură.

 3. Eugenia Turcu said

  va rog sa ne anuntati daca ora inceperii concursului de vineri se modifica sau nu. Intelegem ca vremea impiedica desfasurarea probei de duminica,

  • Marius Perianu said

   Proba de vineri (individuală) se ţine, la ora anunţată. Nu vremea este problema, ci evenimente colaterale, pe care nu le putem controla (şi nici nu le puteam anticipa).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: